Extension and Kitchen Renovation in Twickenham

This side extension in a conservation area in Twickenham has opened up the clients living space.

A light spacious kitchen with diner and lounge has been created with the use of a glazed roof and a large set of French doors.  Extra storage was created with bespoke under stair cupboards to provide functionality to the new lounge and kitchen.  The kitchen has been given a modern look with a Corian worktop and sink, clean straight lines and a white gloss finish on the units.

The clean design and use of natural light has produced a living space that is not only functional but aesthetically pleasing and will provide enjoyment throughout the year.

Excellent work. Very satisfied. Would happily recommend the company

Sacha and Martin Twickenham

2014-02_012014-02_03

Feb 1, 2014 | Posted by in Recent Work | 0 comments

Add Your Comment

Premium Wordpress Themes by UFO Themes